Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Katon akustointi

Kattoon kiinnitettävät akustiikkaratkaisut ovat hyvä ratkaisu silloin, kun tilan toimintatila tai lattiapinta-ala halutaan pitää mahdollisimman laajana. Katon muoto tai katossa olevat esteet eivät ole ongelma, sillä monipuoliset akustiikkaratkaisut tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja niin muodoltaan, materiaaliltaan, väriltään kuin kiinnitykseltäänkin: ääniabsorbentit voidaan tarpeen mukaan mm. kiinnittää suorana pintana kattoon, ripustaa vertikaalisesti, laskea alas, leikata muotoon tai asettaa leijumaan.

Äänen kiertäessä ääniabsorbentin molemmille puolille, akustoiva pinta-ala lisääntyy. Ripustettavilla tai leijuvilla akustiikkaratkaisuilla luodaan esimerkiksi työskentelypisteisiin, ruokaloihin ja avokonttoreihin yksityisyyttä ja rauhallisuutta niiden rakentaessa paikallisen ääniympäristön. Paikallisen ääniympäristön tuomia etuja voidaan hyödyntää myös esimerkiksi vastaanotto-, odotus- tai lepotiloissa. Kattoon asetettavilla akustiikkaratkaisuilla voidaan halutessa luoda myös tilaan mielenkiintoisia ja näyttäviä yksityiskohtia esimerkiksi aulatiloihin tai ruokaloihin.

Linkit

Katon akustointi - Myytävät tuotteet

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet