Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Sermit ja tilanjakajat

Akustoivilla tilanjakajilla tilaan voidaan luoda esimerkiksi siirreltäviä ja muunneltavia akustoivia tilaratkaisuja, kuten työskentelynurkkauksia, seinäkkeitä tai muistitauluina toimivia sermejä, joihin voidaan halutessa sijoittaa tekstiä, kuvioita tai kuvia viihtyisyyttä lisäämään. Akustiset tilanjakajat luovat tilaan yksityisyyttä ja paikallisuutta jakamalla avaria tiloja pienempiin osiin samalla kun ne toimivat tehokkaina ääniabsorbentteina.

Tilanjakajien kiinnitysmahdollisuudet ovat monipuoliset: ne voidaan kiinnittää tarpeen mukaan kalusteisiin, ripustaa esimerkiksi kattoon tai ne voivat toimia itsenäisinä seinäkkeinä – omilla jaloilla tai pyörillä varustettuina. Akustiikka muuntuu moneksi, jopa osaksi huonekaluja tai huonekaluksi – akustiikkaominaisuuksista ja laadukkuudesta tinkimättä.

Linkit

Sermit ja tilanjakajat - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!