Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Sermit ja tilanjakajat

Akustoivilla tilanjakajilla tilaan voidaan luoda esimerkiksi siirreltäviä ja muunneltavia akustoivia tilaratkaisuja, kuten työskentelynurkkauksia, seinäkkeitä tai muistitauluina toimivia sermejä. Akustiset tilanjakajat luovat tilaan yksityisyyttä ja paikallisuutta jakamalla avaria tiloja pienempiin osiin samalla kun ne toimivat tehokkaina ääniabsorbentteina.

Tilanjakajien kiinnitysmahdollisuudet ovat monipuoliset: ne voidaan kiinnittää tarpeen mukaan kalusteisiin, ripustaa esimerkiksi kattoon tai ne voivat toimia itsenäisinä seinäkkeinä – omilla jaloilla tai pyörillä varustettuina. Akustiikka muuntuu moneksi, jopa osaksi huonekaluja tai huonekaluksi – akustiikkaominaisuuksista ja laadukkuudesta tinkimättä.

Akustoivilla verhoilla on nykyään iso rooli myös tilanjakajina, koska tilanjakajina käytettäessä verhot sitovat ääntä, mutta sallivat haluttaessa näköyhteyden, jolloin tila säilyy avaran tuntuisena verhojen tuomasta yksityisyydestä huolimatta.

Linkit

Sermit ja tilanjakajat - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!