Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Ääntä vaimentavat kalustetassut

Akustoivat kalustetassut ovat erinomainen tapa akustoida ääntä aiheuttava tuote. Kalustetassuilla saat luotua helposti rauhallisempaa äänimaailmaa ympärillesi. Tuotteet ovat erittäin yksinkertaisia asentaa. Kalustetassut vähentävät kalusteista lähtevää ääntä helpottaen samalla niiden liikuteltavuutta ja säästäen lattiaa kulumiselta ja naarmuilta. Tuote sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin kuten ruokasaleihin, neuvottelutiloihin, odotustiloihin, toimistoihin ym. Tuote toimii erittäin hyvin myös kotitalouksissa esimerkiksi ruokaryhmissä.

Linkit

Kalustetassut - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!