Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Ääntä vaimentavat ilmoitustaulut

Ilmoitustaulu on erinomainen tapa saada akustoivaa pintaa seinäpinnalle, ja yleensä lähelle äänen syntylähdettä työpisteisiin tai käytäville. Ilmoitustaulu toimii ns. hybrid -tuotteena, jolloin saadaan kerralla kaksi hyötyä: akustointi ja kiinnityspinta. Ilmoitustauluihin on saatavana laaja valikoima erilaisia kangas- ja värivaihtoehtoja. Ilmoitustaulun voi saada kehyksellä tai ilman kehyksiä. Ilmoitustauluja löytyy paljon eri vakiokokoja, mutta myös erikoiskokoja on helposti saatavana. Akustoiva ilmoitustaulu onkin erittäin suosittu erityisesti toimisto, koulu- ja päiväkotimaailmassa. Muutamat valmiit tuotteemme toimivat erinomaisesti halutessa kiinnityspintana, vaikka eivät näytä kiinnityspinnalta.

Linkit

Ilmoitustaulut - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!