Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkaverhot

Rakennus- ja sisustusmateriaaleina suositaan paljon kovia pintoja, betonia ja lasia, sekä avaria tiloja. Akustisilla verhoratkaisuilla voidaan vaikuttaa tehokkaasti kovista pinnoista heijastuvaan haittaääneen. Ääntä absorboivien ominaisuuksien lisäksi verhoilla voidaan vaikuttaa valon määrään. Akustoivat verhot toimivat akustoivina elementteinä sekä ikkunoissa että tilanjakajina, jolloin ne voidaan ripustaa katosta vertikaalisesti rajaamaan tiettyä aluetta ilman, että ne vievät tilaa lattiapinnasta, jolloin mm. siivous helpottuu.

Akustoivat verhot ovat sekä kauniita että toiminnallisia: niihin on saatavana monia värivaihtoehtoja ja niillä voidaan tehokkaasti myös pimentää tilaa. Akustoivina tilanjakajina käytettäessä verhot sitovat ääntä, mutta sallivat haluttaessa näköyhteyden, jolloin tila säilyy avaran tuntuisena verhojen tuomasta yksityisyydestä huolimatta. Akustoivat verhot ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi perinteisille lamelli tai paneeliverhoille niin yksityiskodeissa kuin julkisissa tiloissa, kuten kirjastoissa, ruokaloissa, oppimis- ja konferenssitiloissa, edustustiloissa, seurakuntarakennuksissa ym.

Linkit

Akustiikkaverhot - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!