Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkavalaisimet

Akustinen valaistus yhdistää akustiikkapaneelien edut valaistukseen. Tämä innovatiivinen tuote tarjoaa sekä akustisen ohjauksen että mukautettavan valaistuksen, joten se on ihanteellinen ratkaisu moderniin sisustukseen.

Akustiikkavalaisimet on suunniteltu vaimentamaan ääniaaltoja ja vähentämään melutasoa huoneessa. Tämä auttaa luomaan mukavan ja hiljaisen tilan, mikä on erityisen tärkeää ympäristöissä, joissa melutasot voivat olla häiritseviä tai häiritseviä, kuten avotoimistoissa, ravintoloissa ja luokkahuoneissa.

Akustiikkavalaisimen LED-valaistus mahdollistaa mukautettavaa valaistusta, jota voidaan säätää erilaisten tunnelmien luomiseksi huoneeseen. Valaistusta voidaan himmentää tai kirkastaa tilan tarpeiden mukaan, ja eri värilämpötiloilla voidaan luoda lämmin tai viileä tunnelma.

Akustiikkavalaisimia on saatavana eri kokoisina, muotoisina ja malleina, mikä tekee niistä monipuolisen vaihtoehdon mihin tahansa sisustusprojektiin. Niitä voidaan käyttää kattopaneeleina, seinäpaneeleina tai ripustaa kattoon.

Toiminnallisten etujensa lisäksi akustiikkavalaisimet tuovat tilaan myös esteettistä arvoa. Ne voidaan räätälöidä sopimaan huoneen sisustukseen, jolloin saadaan yhtenäinen ja tyylikäs muotoilu.

Kaiken kaikkiaan akustinen valaistus on monipuolinen ja käytännöllinen ratkaisu moderniin sisustukseen, joka auttaa luomaan viihtyisiä, hiljaisia ​​ja tyylikkäitä tiloja, jotka vastaavat nykypäivän monipuolisten ympäristöjen tarpeita.

Linkit

Akustiikkavalaisimet - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!