Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkataulut

Akustiikkataulut on valmistettu ekologisista materiaaleista. Suurin osa tauluista on valmistettu A-luokan akustolevystä. Kangastauluissa tai kuvatauluissa pinta laminoidaan tai pingotetaan levyn päälle valmistajasta ja valmistustavasta riippuen. Kuvatauluissa voidaan käyttää asiakkaan omia kuvia tai valmistajan kuvapankissa olevia kuvia. Akustiikkataulut ovat saatavana joko kehyksellä kehystettynä tai ilman kehyksiä. Ilman kehyksiä taulussa kangas tai kuva taittuu akustolevyn sivuille, tai jos kuva on vain levyn pinnassa voi levyn ydin tuoda omalla värillään lisäilmettä tauluun. Osassa tuotteista pinnoitusta ei tehdä, vaan tuotteen oma pintastruktuuri tuo hienon ilmeen tauluun/tuotteeseen.

Linkit

Akustiikkataulut - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!