Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyn takoitus on vaimentaa ääntä tilassa ja lyhentää jälkikaikua. Akustolevyjä on saatavana erilaisia ja eri paksuuksia. Paksuus ja rakenne vaikuttaa myös siihen, paljonko levy absorboi ääntä. Akustolevyt voidaan myös verhoilla erilaisilla kankailla.

Käyttökohteina ovat yleisimmin kaikki julkiset tilat, joissa on kovia, ääntä heijastavia pintoja. Tällaisia tiloja ovat mm. koulujen ja toimistojen aulat ja käytävät, koulujen luokkahuoneet, koulutustilat, päiväkotien tilat, konserttisalit ja kokoontumistilat.
Akustiikkalevyt voidaan asentaa joko seinä- tai kattoverhoukseksi. Levyt voidaan kiinnittää monin eri tavoin, kuten kiinnikkeillä, liimaamalla se suoraan pintaan tai asentamalla ns. alaslasketuksi katoksi.

Linkit

Akustiikkalevyt - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!