Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyn tarkoitus on vaimentaa ääntä tilassa ja lyhentää jälkikaikua. Monipuolinen valikoima akustiikkalevyjä tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja niin muodoltaan, materiaaliltaan, väriltään kuin kiinnitykseltäänkin. Valoikoimastamme löydät laadukkaat, allergiaystävälliset, liimavapaat ja ekologiset seinäpanelit, sisäkattolevyt, akustiikkalevyt, -taulut, -ilmoitustaulut, sermit ja tilanjakajat.

Akustolevyjä on saatavana erilaisia ja eri paksuuksia ja muotoja. Paksuus, rakenne ja materiaali vaikuttaa myös siihen, paljonko levy absorboi ääntä. Akustolevyt voidaan myös verhoilla erilaisilla kankailla. Saatavilla on myös ns. hybrid -tuotteita, jotka akustoi ja toimii samalla kiinnityspintana. Seinäpaneelit yhdessä alakattolevyjen kanssa voivat olla ihanteellinen yhdistelmä.

Käyttökohteina ovat yleisimmin kaikki julkiset tilat, joissa on kovia, ääntä heijastavia pintoja. Tällaisia tiloja ovat mm. koulujen ja toimistojen aulat ja käytävät, koulujen luokkahuoneet, koulutustilat, päiväkotien tilat, sairaalat, konserttisalit ja kokoontumistilat.

Akustiikkalevyt voidaan asentaa joko seinä- tai kattoverhoukseksi. Levyt voidaan kiinnittää monin eri tavoin, kuten ripustamalla kiinnikkeillä, liimaamalla se suoraan pintaan tai asentamalla ns. alaslasketuksi katoksi.
Alakatto peittää laajan alueen sisätilan pinnasta, joten sillä on tärkeä rooli rakennuksen sisäympäristössä. Joissakin tiloissa katto ei ole kovin korkea, mikä saattaa vaikeuttaa akustisten alakattoratkaisujen toteuttamista ja silloin esim. liimattava ratkaisu on hyvä vaihtoehto.
Ripustettavat paneelit ovat oikea valinta huonetiloihin ja rakennuksiin, joissa perinteistä ripustettua alakattoa tai liimausta ei voi teknisistä syistä käyttää. Ripustettavista alakattolevyistä on saatavana useita eri värejä, muotoja ja kokoja - ja ne tekevät vaikutuksen visuaalisella ilmeellään.

Lue lisää tilan eri pintojen akustoinnista.


Linkit

Akustiikkalevyt - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!