Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkakankaat

Akustiikkakankaat ovat kankaita, joita käytämme verhoillessamme ja valmistaessamme akustiikkatuotteitamme. Kankaat ovat itsessään ääntä absorboivia tai ne on suunniteltu akustotuotteiden verhoiluun, jolloin kangas päästää äänen läpi itse akustolevyyn. Kankaista löytyy laajat värimaailmat kaikkiin tuotteisiimme. Akustoivia kankaita käytämme myös valmistaessamme kaikki akustoivat verhomallistomme verhot, joista löydät myös erinomaiset värivalikoimat. Akustoivat huovat luokittelemme myös kankaiden joukkoon. Niillä voit peittää isojakin pintoja ja saada väriä tilaan.

Linkit

Akustiikkakankaat - Myytävät tuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!