Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Äänieristys

Ääneneristyksellä tarkoitetaan rakenteiden kykyä estää äänen siirtymistä tilasta toiseen tai äänen kulkeutumisen estämistä rakenteen läpi.
Rakennuksissa käytetään kahdenlaista ääneneristystä: ilmaäänen ja askeläänen eristystä.

Ilmaääni (R’w) on ilmassa olevista äänilähteistä leviävä ääni. Ilmaäänen eristyksessä tarkastellaan rakenteen toimintaa, jossa ilmassa etenevät äänet eli ilmanpaineen vaihtelut saavat rakenteen värähtelemään. Ilmaäänen eristystä käytetään suoraan ilmaan tuotetun äänen eristämiseen esimerkiksi seinän, lattian, oven tai jonkin muun esteen avulla. Ääntä eristävien esteiden eristyskykyä kuvataan ilmaääneneristysluvulla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että mitä suurempi R’w-arvo on, sitä parempi on ilmaäänieristys, ja sitä paremmin ei-toivottu melu saadaan estettyä.

Askeläänen eristyksessä värähdysliike syntyy rakenteeseen kohdistettuina iskuina.
Läpäistessään seinän tai lattian, ääni saa yleensä koko rakenteen värähtelemään. Värähtely aiheuttaa uusia, vaimeampia ääniaaltoja rakenteen toisella puolella. Runkoääni (L’n,w) on esimerkiksi askeläänen aiheuttama melu, joka siirtyy rakenteessa. Mitä pienempi on L’n,w-arvo, sitä parempi on runkoäänieristys.

Linkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet