Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Äänenvaimennus

Äänenvaimennus tilassa on eri asia kun äänieristys ja vaatii erilaisia toimenpiteitä. Katso kohtamme äänieristys.

Äänenvaimennus tilassa eli huoneakustisen suunnittelun tavoitteena on saavuttaa tilaan sen käyttötarkoitusta tukeva ääniympäristö vaikuttamalla äänen käyttäytymiseen sopivilla pintamateriaaleilla ja akustisilla elementeillä. Tämä tarkoittaa mahdollisesti äänen tehokasta vaimentamista tai äänen kantautumista tilassa. Huoneakustisessa suunnittelussa määritetään sopivat pintamateriaalit ja akustiset tuotteet ja niiden oikeat määrät huonekohtaisesti tilan tarpeen mukaan.

Akustiikkasuunnittelu on nykyään osana uudisrakentamista, peruskorjausta tai kun tiloja muutetaan uuteen käyttötarkoitukseen. Kohteita voivat olla niin yritysten toimitilat, sairaalat, koulut, päiväkodit kuin asuinrakennuksetkin. Akustiikkasuunnittelua ohjaavat rakentamismääräykset ja standardit, jotka ovat kullakin hetkellä voimassa.

Akustiikkasuunnittelua tarvitaan kaikkialla tiloissa, joissa ihmiset asuvat tai työskentelevät. Akustiikan kannalta erityisen haastavia ovat joko erittäin meluisat tai vastaavasti hyvin hiljaiset tilat. Erityiset tilat, kuten konserttisalit ja teatterit edellyttävät erikoistunutta akustista suunnittelua.

Kauttamme on saatavana myös akustiset mittaukset sopimusyhteistyökumppanimme avulla, joilla varmistamme suunnitelmien oikeanlaisen toteutuksen haasteellisissa tiloissa. Akustiikan tarpeessa kiinnitämme huomiota huoneakustiikkaan ja tarvittaessa ääneneristykseen.


Linkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet