Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Uusi AAVA Pads mallisto

Akustiikkaa toimistoihin, koteihin ja yleisiin tiloihin.

Paranna ääniympäristöä työpaikalla tyylillä. AAVA Pads kokoelma ei ole vain leikkisä ja tyylikäs ulkonäöltään, se pysäyttää myös ääniaallot tehokkaasti, mikä parantaa huoneen akustiikkaa. AAVA Pads paneelit voidaan kiinnittää seinään tai ripustaa katosta.

AAVA Pads on mallisto, jossa on tehokkaita ääntä vaimentavia tuotteita erilaisissa muodoissa. Tuotteen ydin on valmistettu 100% kierrätettyistä PET polyesterikuiduista. Tuotteet tuotetaan ilman haitallista formaldehydiä. Pads mallisto saatavilla AAVA mallistolta, jonka valmistaa Furniko

Paneelit on verhoiltu 100% villakankaalla , jonka valmistaja on Camira. Valittavana on laaja valikoima värejä Blazer ja Synergy värikartoista.

Investointi hyvään akustiikkaan lisää tuottavuutta ja palauttaa investoinnin takaisin lyhyessä ajassa.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet