Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Common good

Kertakäyttökulttuuri on out, kestävä kehitys on in ja kiertotalous on ”uusi musta” tai ehkä pikemminkin ”vihreä”, sillä nyt keskustellaan ympäristöstä. Ympäristöstä keskustelun tulee olla dialogista - ympäristöstä ei voi vain huudella, tulee myös kuunnella. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että emme esimerkiksi vain tee ympärisöystävällisiä tuotteita tulevaisuuteen, vaan pohdimme myös, kuinka hyödynnämme tuotteissamme jo olemassaolevia asioita, ja kuinka vähennämme näin ympäristön taakkaa.

Akustiikkapalveluissa Common good - ajattelu on ollut aina lähtökohta. Se tarkoittaa, että tuote ja siihen liittyvä prosessi kokonaisuudessaan tuo yhteistä hyvää niin käyttäjälle, tuotteelle kuin ympäristöllekin. Yksinkertaisuudessaan sen voisi tiivistää siihen, että tuotteemme ovat kierrätettäviä kahdellakin tapaa: hyötykäytämme tuotteissamme esimerkiksi muovipulloja ja teemme niistä laadukkaita ja allergiaystävällisiä akustiikkatuotteita, jotka menevät läpi tarkemmankin seulan. Tuotteitamme käytetään jopa laboratorio-olosuhteissa, sillä niistä ei irtoa kuituja. Tämä on tärkeä asia missä tahansa tilassa, jossa ihmiset ovat: leikkivät, opiskelevat, työskentelevät ja hengittävät. Eli kaikkialla. Kukaan ei halua hengittää mitään ylimääräistä kehoonsa, sillä sillä on pitkäaikaiset seuraukset. Siksi me olemme tarkkoja tuotteen jokaisesta ainesosasta ja käytämme tuotteissamme vain ja ainoastaan korkeasti sertifioituja materiaaleja.

Monipuolista kierrätettävyyttä kutsutaan myös kiertotaloudeksi: hyödynnämme siis jo olemassa olevaa ja teemme siitä jotain uutta ja kestävää, joka joskus, elinkaarensa päätyttyä, on taas jälleen helppo kierrättää ja hyötykäyttää.

Kun tuotteen raaka-aine on mahdollisimman puhdas ja luonnonmukainen, kuten käyttämämme villa tai puukuitu, tai se hyödyntää jo olemassaolevia raaka-aineita kuten muovipulloja (polyesteri), tuotteen tarinasta tulee merkityksellinen meille kaikille. Se on tarina, joka tukee kestävää kehitystä. On tärkeä tuntea materiaalin alkuperä, sen muokkaaminen ja kierrätettävyys. Vastuullisuus on sitä, että emme elä vain tätä hetkeä varten, vaan huomioimme sekä menneen että tulevan.

Akustiikkapalveluissa teemme tiivistä yhteistyötä niin valmistajien, arkkitehtien, suunnittelijoiden kuin urakoitsijoidenkin kanssa, ja pyrimme aina kuuntelemaan herkällä korvalla tilaajaa tai hänen edustajaansa tuotteen vaatimuksista ja ehdottamaan mielestämme parasta ratkaisua kuhunkin tilanteeseen. Sekin on vastuullisuutta - yhteistä hyvää, Common good -ajattelua. Kun koko ketju - tuotteen alkuperästä sen loppuun saakka - toimii vastuullisesti yhdessä, voi jokainen tietää tehneensä parhaansa meidän kaikkien tulevaisuuden hyväksi.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet