Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

BAUX mukana ID Helsinki tapahtumassa


Tervetuloa osastollemme IDH 080.

Projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma: Tutustu tapahtumaan ja rekisteröidy kävijäksi. ID Helsinki

BAUX on innovatiivinen ruotsalainen tuotemerkki, joka tuottaa akustisia ratkaisuja nykyaikaiseen arkkitehtuuriin ja rakennuksiin. BAUX -tuotteet täyttävät ympäristöystävälliset standardit ja on täysin kierrätettävä.

Acoustic wood wool
Acoustic wood wool puuvillalastupaneelien mallisto on muodon ja toimivuuden yhdistelmä.
Puuvillalastu on tunnettu ja testattu materiaali, jota arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat käyttävät koko ajan ympäri maailmaa, sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Tuotteet on rakennettu kahdesta maailman vanhimmasta rakennuksaineesta: puu ja sementti. Näiden yhdistelmä luo yllättävän käytännöllisen, vahvan ja kestävän materiaalin. Tuote omaa M1 päästöluokan.

Acoustic Pulp
100% biopohjainen Acoustic Pulp -paneeli on ensimmäinen maailmassa, joka yhdistää tinkimättömästi äänenvaimennuksen, turvallisuuden ja moderniin esteettisyyden. Vaaraton meille ja ympäristölle. Se ei ole pelkkä lyhytaikainen akustinen vallankumous.

Viime vuosisadan aikana fossiilisista materiaaleista on tullut normi ja standardi sisustus- ja rakennusteollisuuden akustisille tuotteille. On aika uudenlaisille materiaaleille. Tarvittiin yksi, joka rikkoo muotin ja vie meitä pidemmälle kuin mitä markkinat uskovat. Tämä on mahdollista tuotteiden kestävyyden kannalta myös akustisilla tuotteilla.

BAUX Acoustic Pulp on valmistettu ruotsalaisesta kuusesta ja männystä, puhdistetusta vedestä, GMO vapaista vehnäleseistä, perunatärkkelyksestä, kasviperäisestä vahasta ja sitrushedelmien kuorista. Tuote on täysin kemikaalivapaa.
Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet