Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Carl Acoustic Floor mallisto

Kauttamme on nyt saatavana Carl -akustiikkamatot, jotka koostuvat kahdesta mallistosta. Mallistot ovat Carl ja Carl Stripe. Carl -akustiikkamatto julkisiin ja yksityisiin ympäristöihin on hyvä valinta tilan tunnelman luomiseen. Carl -akustiikkamaton avulla luot erityyppisiä kokonaisuuksia ja kuvioita riippuen siitä, millä tavalla levyt halutaan asentaa. Carl akustiikkamatto vaimentavaa erinomaisesti tiloissa syntyvää kopinaa ja muutakin ääntä. Carl on upea ja kestävä tuote. Carl -akustiikkamatosta on saatavana kaksi erilaista kuviovaihtoehtoa, joissa molemmissa on laaja värivalikoima.
Tekstiililaatat ovat kulutusluokkaa 33 ja laatuluokitus on 5, jolloin se soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin.
Tutustu täällä sivuillamme mallistoon ja pyydä halutessasi mallipalat tuotteesta.Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet