Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Akustiikkapalvelut

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustointi edistää terveyttä

Äänihaitat ja melu aiheuttavat ongelmia laajemmin kuin yleensä osaamme arvatakaan. Suotta ei sanota, että melu on saastetta. Aivojen väsymisen ja kuulohäiriöiden lisäksi laajassa meluhaittoja koskevassa tutkimuksessa havaittiin melun vaikuttavan verenpainetta kohottavasti sekä veren tärkeitä rasva-arvoja heikentävästi.
Melusaasteen vähentäminen eri keinoin on tavattoman tärkeää. Tilan akustointi oikealla, riittävällä ja tarvelähtöisellä tavalla lisää työviihtyvyyttä, mutta myös edistää terveyttä.

Nykyinen kehitys avoimen tilan käyttöön esimerkiksi kouluissa ja konttoreissa vaatii erityisen hyvää akustointia. Jokainen tila ja toimi on erilainen, mutta jokaisen akustointiin löytyvät koko kehoa miellyttävät ratkaisut.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet