Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi.

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Yhteydenottolomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Akustiikkapalveluiden tiimi kasvaa uudella osaajalla

Akustiikkapalveluiden tiimi vahvistuu uudella henkilöllä. Jukka Aarnio on aloittanut tehtävässään nyt syyskuun alusta ja ottaa pääosin hoitaakseen muutamien brändien (Airfelt ja Träullit) projektimyynnin.
Jukka on koulutukseltaan Rakennusinsinööri ja toimii Akustiikkapalveluissa Project Sales nimikkeen alla. Jukka voi palvella yhteistyökumppaneitamme kahdella kotimaisella kielellä ja lisäksi englanniksi tarpeen mukaan. Jukka on ollut mukana aiemminkin monenlaisissa haastavissakin tehtävissä. Olemme todella iloisia saadessamme tiimiimme uuden osaajan ja iloisen ja positiivisen persoonan.

Jaa verkostollesiLinkit

Katso akustiikkatuotteet

Myymme tarkasti valittuja, laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka tekevät lopputuloksesta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Kaikki akustiikkatuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä toiveesi ja tilan vaatimukset huomioiden. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen sekä akustiikan että visuaalisuuden näkökulmista.

Katso myytävät tuotteet