Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

HUSH

Nykyaikaisessa sisustustuksessa akustinen ympäristö on avainasemassa.
Tasapainoinen akustinen ympäristö lisää tuottavuutta, luovuutta ja hyvinvointia niin työssä kuin paikoissa, joissa tapaamme ja seurustelemme. Haluamme luoda tuotteillamme laadukkaita akustisia ympäristöjä. Tähän HUSH -tuoteperhe tarjoaa oivalliset mahdollisuudet.

HUSH kehittää ja toimittaa korkealaatuisia ja viimeisteltyjä akustiikkatuotteita. Jo tuotteiden ommeltyö ilmentää laadukuutta viimeistellyillä yksityiskohdillaan.
Tuotteiden sisältö on 100% kierrätysmateriaalia, mikä tekee tuotteista erittäin ekologisia samalla kun materiaali vaimentaa tehokkaasti ääntä.
Akustiikkatuotteissa on puhdas ja yksinkertainen rakenne, joten ne sopivat hyvin monenlaiseen ympäristöön.

HUSH tekee yhteistyötä sekä kokeneen akustiikkalaboratorion että tunnettujen muotoilijoiden ja arkkitehtehtien kanssa. Näin HUSH -tuoteperheessä yhdistyy monipuolinen asiantuntijuus, joka tekee tuotteesta laadukkaan niin akustisen suorituskyvyn näkökulmasta kuin ajattoman ja kestävän muotoilun ja ekologisuuden näkökulmasta.

Avoimia tiloja ja kovia pintoja suosiva design vaatii akustiikalta paljon. Tähän HUSH - tuotteet ovat oivallinen ratkaisu.


Lataa esite HUSH the art of silnce

Linkit

HUSH - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!