Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Gärsnäs

Vuonna 1893 perustettu Gärsnäs on perheyritys, jolla on oma tehdas Gärsnäsissä Österlenissä ja näyttelytila Tukholmassa. Gärsnäsia johtavat Anna ja Dag Klockby sekä Åke Axelsson. Yritys pyrkii seuraamaan uusinta tietoa ja hyödyntämään sitä mahdollisimman hyvin, mistä syystä Gärsnäsin tuotteita pidetään varsin innovatiivisina.

Alusta lähtien yrityksen painopiste on ollut laadukkaissa puukalusteissa. Tehtaassa käsityötaidot on siirretty sukupolvelta toiselle luontevasti. Gärsnäsillä on jatkuvaa yhteistyötä monien johtavien suunnittelijoiden kanssa. Käsityötaiteen, teollisuuden ja suunnittelijoiden välinen saumaton vuorovaikutus mahdollistaa tuotteen laadukkaan kehittymisen.

1960-luvun alussa Åke Axelsson suunnitteli ensimmäisen tuolinsa Gärsnäsille. Se oli alku merkittävälle ja kestävälle yhteistyölle, joka on johtanut useisiin design-klassikoihin ja uusiin malleihin. Filosofia perustuu pitkäjänteiseen, kestävään kehitykseen sekä yksityiskohdista muodostuviin kokonaisuuksiin.

Kauttamme saa nyt Gärsnäsin Akustik -malliston akustiikkakalusteet.

Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!