Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

Sund

SUND -akustointilevy on tehokkain tapa laskea koko huoneen häiritsevän korkeaa äänitasoa. SUND on valmistettu allergia- ja hiukkasvapaasta, ekologisesta polyesterikuitulevystä, joka valmistetaan kierrätetyistä PET-pulloista ja kasvikuiduista. Tuotteen absorptioluokka on erinomainen, A.

SUND sopii erityisen hyvin alas laskettuun kattoon akustointiratkaisuksi. Kustannustehokkain ratkaisu on liimata tuote suoraan kiinnityspintaan.

SUND sopii niin äänekkääseen teollisuusympäristöön, toimistotilaan, oppimisympäristöihin, koululuokkiin, studioon kuin kirjastoonkin.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AM Acoustics - Götesson's
Tuotenimike Sund
Materiaali Ecosund polyesterikuitulevy
Vakiokoko 593x593mm ja 1193x593mm . Myydään laatikoittain. Yhdessä laatikossa 14,4m2 kun paksuus on 20mm, 7,2m2 kun paksuus on 40mm ja 5,76m2 kun paksuus on 50mm.
Paksuus 20mm, 40mm, 50mm
Kangas Katso kuvastosta tuotemerkin pääsivulta (lataa kuvasto)
Värit Värikartan mukaan
Absorbointiluokka A
Paloluokitus B-s1,d0
Sertifikaatit CE


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!