Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

BigPrint

BigPrint on akustotuote, joka kiinnittää huomion itseensä suurella koollaan. Käytä omaa valokuvaasi tai valitse sisustustasi vastaava kuva.
Bigprint voidaan toimittaa jopa koossa 3 x 50 metriä ilman saumaa. Saumaton tuote on ollut haluttu jo pidempään varsinkin sisustussuunnittelijoiden suunnalta. Tuotteen etuna on, että jos haluat muuttaa kuvaa tulevaisuudessa, tarvitaan vain uusi kuva. Alumiinirunko ja akustolevyt ovat edelleen käytettävissä.
BigPrint antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuista ilmettä tilaan. Valitse jokin kuva, tai anna meidän opastaa sinut hyvän online-kuvapankin käyttöön. Kuvan teknisistä ominaisuuksista on peukalosääntönä, että sinulla pitäisi olla 100 pikseliä tuumaa kohden.

Kuvat


Tuotetiedot

Valmistaja AM Acoustics - Götesson's
Tuotenimike BigPrint
Vakiokoko Tarpeen mukaan
Paksuus 40
Kangas Erikoiskangas, Katso kuvastosta tuotemerkin pääsivulta (lataa kuvasto)
Absorbointiluokka B
Paloluokitus B-s1,d0


Linkit

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!