Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Soita

+358 400 929 513+358 400 929 513

Lähetä sähköpostia

info@akustiikkapalvelut.fi

Tarjouspyyntölomake

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Lisätietoa*

x
Ota yhteyttä

AM Acoustics - Götesson's

AM Acoustics on yksi Pohjoismaiden johtavista hyvien akustiikkatuotteiden ja -ratkaisujen yrityksistä. Valikoimamme perustuu ympäristöystävällisiin tuotteisiin, joiden perustana on toiminnallisuus ja muotoilu. AM Acousticsin tietotaidolla, kokemuksella sekä omalla tuotannolla voidaan arkkitehdeille ja sisustajille räätälöidä ainutlaatuisia ratkaisuja vaativiinkin tiloihin ja normeihin. AM Acousticsin visio kauniimmasta äänestä on kaikkeen toimintaan vaikuttava perusvoiman - Ääniympäristöjen tulee olla myös kauniita.

Designtuotteet

AM Acoustics on tuonut esille joukon yksilöllisiä ja ikonisia tuotteita, jotka lisäävät jokaisen projektin muotoiluarvoa. AM Acousticsillä työskentelee omia tuotekehittelijöitä, mutta heidän lisäkseen AM Acoustics tekee jatkuvaa yhteistyötä myös tunnettujen suunnittelijoiden kanssa. Parhaimmillaan akustiikka voi olla myös esteettinen kokemus, joka ilmentää, tai on itsessään, taidetta.

Toiminta ja ympäristö

Tuotteidemme valmistusaine on EcoSUND® – AM Acousticsin oma ainutlaatuinen ydinmateriaali. Ekologinen materiaali vaimentaa tehokkaasti ääntä, ja sillä on lisäksi monia ympäristöön ja terveyteen liittyviä etuja, minkä vuoksi tuotetta on käytetty myös erittäin korkeita laatustandardeja vaativissa tiloissa, kuten esimerkiksi laboratorioissa, hygienia- ja märkätiloissa.

EcoSUND® on:
  • Tehokas: EcoSUND® omaa todistettavasti ääntä vaimentavia ominaisuuksia (luokka A).
  • Ympäristöystävällinen: EcoSUND® on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista ja kasvikuiduista.
  • Vuotamaton: EcoSUND® on täysin liimaton/sideaineeton, eikä siitä sen vuoksi vapaudu päästöjä tai kaasuja.
  • Kosteudenkestävä: EcoSUND® kestää kosteutta, eikä se voi sen vuoksi mädäntyä tai homehtua.
  • Ei vahingollisia kuituja: EcoSUND®ista ei irtoa kutisevia, ärsyttäviä tai allergioita aiheuttavia kuituja.

Lataa kuvasto AM AcousticsLinkit

AM Acoustics - Götesson's - Akustiikkatuotteet

Pyydä tarjous!

Kaipaako tilasi toimivaa akustiikkaa? Meiltä saat sekä tilasi ehdoilla suunnitellun akustiikkaratkaisun että siihen sopivat tarkasti valitut, laadukkaat akustiikkatuotteet. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi. Me teemme tilastasi ainutlaatuisen ja viihtyisän aina akustiikan huomioiden.

Kysy lisää!